Ανακοινώσεις

Στην 13η Πανελλήνια Σύνοδο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ) ο Χαράλαμπος Καλός

Τις εργασίες της 13ης Πανελλήνιας Συνόδου των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦοΔΣΑ), που πραγματοποιείται στους Δελφούς, παρακολούθησε ο νεοεκλεγέντας Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Οι προτεραιότητες του νέου Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χ. Καλού, από 1η Σεπτέμβρη 2019

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Τα Νέα της Λευκάδας» παραχώρησε ο νέος δήμαρχος Λευκάδας , κ. Χαράλαμπος Καλός, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Σεπτέμβρη 2019.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο μετεκλογικό μήνυμα του νέου Δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού

Συνδημότισσες και συνδημότες, Τις ημέρες αυτές με κατακλύζουν συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευγνωμοσύνης. Νοιώθω πραγματικά την ανάγκη να επικοινωνήσω με όλους σας, όχι από εθιμοτυπικούς λόγους, αλλά για να μοιραστώ μαζί σας αυτά τα συναισθήματα και να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας, που επιλέξατε η «Σύγχρονη Λευκάδα» να αποτελέσει την συνειδητή σας επιλογή και στο

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Πρώτη επίσκεψη του νέου Δημάρχου στο Διοικητήριο Λευκάδας

Μετά την οριστικοποίηση του τελικού αποτελέσματος του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών και την εκλογή του Χαράλαμπου Καλού στη θέση του Δημάρχου Λευκάδας, ο επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» επισκέφθηκε το Διοικητήριο Λευκάδας και χαιρέτισε εγκάρδια τους υπαλλήλους που εργάζονταν για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα»

Λευκάδα, 1 Ιουνίου 2019 Ακολουθώντας πιστά τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν την «Σύγχρονη Λευκάδα», επιλέγουμε συνειδητά να μην απαντήσουμε στην τελευταία δήλωση του υποψήφιου δημάρχου κ. Σολδάτου, σεβόμενοι τον θεσμό στον οποίο συμμετέχουμε.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content