Ανακοινώσεις

Οι προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων

Κρίνεται απαραίτητη η συνεχής συνεργασία Δήμου-Κτηνιατρικού κλάδου-Φιλοζωικών φορέων, για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της ευζωίας των αδέσποτων. Η πρόταση της «Σύγχρονης Λευκάδας» περιλαμβάνει τα εξής:

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 Κεντρική Πλατεία Λευκάδας ώρα 20:00 Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» κ. Χαράλαμπου Καλού. Προχωράμε τη Λευκάδα μπροστά, στοχεύοντας στο μέλλον! Είναι στο χέρι μας!

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Κερδίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών ο Χαράλαμπος Καλός και η «Σύγχρονη Λευκάδα»

Δεκάδες κάτοικοι των χωριών της νότιας Λευκάδας θέλησαν να σφίξουν το χέρι του Χαράλαμπου Καλού, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που αξίζει να εμπιστευτούν για τη σοβαρότητα, τη γνώση και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Χαρακτηριστικά που αποτυπώνονται και στις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας», που αποτελούν προϊόν πολύμηνης εργασίας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Η θέση της «Σύγχρονης Λευκάδας» για τις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» όρισε από την ιδρυτική της διακήρυξη έξι δημοτικούς στόχους, με γνώμονα τα προβλήματα που υπάρχουν στα νησιά μας και το όραμα για τον τόπο μας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Σπύρος Λύγδας: Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και το μέλλον ανήκει σε μας

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Kουνιάκη, μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα», Σπύρος Λύγδας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ο Κάλαμος αγκάλιασε τον Χαράλαμπο Καλό και τη «Σύγχρονη Λευκάδα»

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας», επισκέφθηκαν τον Κάλαμο.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content