Ανακοινώσεις

Κάλεσμα του Χαράλαμπου Καλού για την τελική νίκη

Συνδημότισσες και συνδημότες, Μας χωρίζουν μόνο μερικές ώρες από τις καθοριστικές εκλογές της Κυριακής. Εκεί που δεν θα κριθεί απλά η θέση του Δημάρχου, αλλά το μέλλον αυτού του τόπου.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Χαράλαμπος Καλός: Την Κυριακή κρίνεται το μέλλον του τόπου. Ελπίζω να είμαστε ξανά η συνειδητή επιλογή

Συνέντευξη στον Prisma 91.6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα», κ. Χαράλαμπος Καλός, λίγο πριν την καθοριστική μάχη του 2ου γύρου.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ο Χαράλαμπος Καλός μιλά για την ανάπτυξη του Νυδριού και της ευρύτερης περιοχής

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας», κ. Χαράλαμπος Καλός, μιλά στο Nidri Press για τις θέσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» και ειδικότερα για το Νυδρί και την ευρύτερη περιοχή.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Είμαστε και επίσημα στο 2ο γύρο

Η «Σύγχρονη Λευκάδα» είναι και επίσημα στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, μετά και την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων της 26ης Μαΐου. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Χαράλαμπο Καλό για να γίνει πραγματικότητα η «Σύγχρονη Λευκάδα». Είναι στο χέρι μας!

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο του υποψηφίου δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες, Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ολόθερμα, που τιμήσατε την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, επιφέροντας μια μεγάλη ανατροπή στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Λευκάδας.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content