Ανακοινώσεις

Ευχαριστήριο του υποψηφίου δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες, Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ολόθερμα, που τιμήσατε την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου, επιφέροντας μια μεγάλη ανατροπή στο αυτοδιοικητικό σκηνικό της Λευκάδας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Η ανάπτυξη της ορεινής Λευκάδας προτεραιότητα της «Σύγχρονης Λευκάδας»

Τα χωριά της Εγκλουβής, της Καρυάς και των Πηγαδησάνων επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Χ. Καλός: Αυτή την Κυριακή θέλουμε να είμαστε η συνειδητή επιλογή των συμπολιτών μας

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα», κ. Χαράλαμπος Καλός, στον Παναγιώτη Κουνιάκη και στον Prisma 91.6

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Έπεισε και τους κατοίκους της Βασιλικής ο Χαράλαμπος Καλός και η «Σύγχρονη Λευκάδα»

Παρουσία δεκάδων πολιτών πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λευκάδας, κ. Χαράλαμπου Καλού, στη Βασιλική την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019. Στην ομιλία του ο κ. Καλός αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλημάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Βασιλικής, όπως αυτά της καθημερινότητας, του παραλιακού δρόμου Βασιλική-Πόντη, του δρόμου προς τα Κολυβάτα, την απαραίτητη κυκλοφοριακή

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Εθιμοτυπικές επισκέψεις του Χαράλαμπου Καλού σε υπηρεσίες και φορείς

Εθιμοτυπικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς της Λευκάδας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας» την τρέχουσα εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content