Ανακοινώσεις

Εντυπωσιακή ανταπόκριση των κατοίκων του Σύβρου στο κάλεσμα της «Σύγχρονης Λευκάδας»

Το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας», επισκέφθηκαν χωριά του πρώην δήμου Απολλωνίων. Ο κ. Καλός ξεκίνησε την περιοδεία του από το χωριό καταγωγής της μητέρας του, τον Βουρνικά. Ακολούθησε η επίσκεψη στον Άγιο Ηλία και κατόπιν στον Σύβρο, όπου τον υποδέχτηκαν

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Προεκλογική εκδήλωση της «Σύγχρονης Λευκάδας» στην Αθήνα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας», κ. Χαράλαμπος Καλός, προσκαλεί τους ετεροδημότες της Αθήνας στην προεκλογική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 και ώρα 19:30 στην Αθήνα, στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Τεχνικά έργα, εργασιακές συνθήκες και πολύτεκνες οικογένειες στην ατζέντα του Χαράλαμπου Καλού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας», συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τεχνικών Έργων του δήμου Λευκάδας, κ. Δημήτρη Βραχνούλα. Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν όλα τα τεχνικά έργα του δήμου Λευκάδας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Θερμά υποδέχονται τον Χαράλαμπο Καλό οι κάτοικοι των χωριών της Λευκάδας

Θερμή ήταν υποδοχή που επιφύλασσαν οι κάτοικοι των Πλατυστόμων στον Χαράλαμπο Καλό την Παρασκευή το βράδυ. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα για το μείζον ζήτημα των ανεπιτήρητων βοοειδών, καταθέτοντας τις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Δείτε περισσότερα »
Skip to content