Ανακοινώσεις

Κατατέθηκε το νικηφόρο ψηφοδέλτιο της «Σύγχρονης Λευκάδας»

Κατατέθηκε κι επισήμως το νικηφόρο ψηφοδέλτιο της «Σύγχρονης Λευκάδας» στο Πρωτοδικείο Λευκάδας. Δείτε όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανά εκλογική περιφέρεια.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Καταδικάζουμε οποιαδήποτε πράξη βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες βανδαλισμών στο πολιτικό γραφείο της δημοτικής κίνησης «Όλοι για τη Λευκάδα», στο διατηρητέο κτήριο του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Λευκάδας «Ορφεύς» καθώς και σε ενημερωτικό ταμπλό για τον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο του Αθλητικού Συλλόγου Λευκάδας «Φίλανδρος».

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ακούστε το προεκλογικό ραδιοφωνικό σποτ του υποψηφίου Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού

Στον ραδιοφωνικό αέρα είναι εδώ και μερικές μέρες το σποτ του υποψηφίου Δημάρχου Λευκάδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης “Σύγχρονη Λευκάδα”, κ. Χαράλαμπου Καλού. Ακούστε το!

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Χ. Καλός: Δημιουργούμε γεγονότα για να ενεργοποιήσουμε υγιείς και νέες δυνάμεις του τόπου

Στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Prisma 91.6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας», κ. Χαράλαμπος Καλός.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

6 καινοτόμες προτάσεις του Χαράλαμπου Καλού για μια σύγχρονη Λευκάδα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας», κ. Χαράλαμπος Καλός, παρουσίασε 6 καινοτόμες προτάσεις προς όφελος των δημοτών, στην επιτυχημένη πολυθεματική ημερίδα «Σχεδιάζοντας τη Λευκάδα του μέλλοντος», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content