Ανακοινώσεις

Νίκος Καββαδάς: Ψηφίζουμε συνειδητά και υπεύθυνα και όχι από υποχρέωση

Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη, μίλησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Χαράλαμπου Kαλού «Σύγχρονη Λευκάδα», κ. Νίκος Καββαδάς. Όπως ανέφερε η απόφασή του να κατέβει στα κοινά δεν ήταν βιαστική, αλλά την πήρε με πολύ μεγάλη ευθύνη και απολύτως συνειδητά.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Πολυπληθείς συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» στα χωριά της Λευκάδας

Δυναμικό «παρών» δίνουν οι κάτοικοι των χωριών της Λευκάδας στις συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας». Δρυμώνας, Χορτάτα, Εξάνθεια, Καρυώτες, Κατούνα, Λυγιά, Νικιάνα, Απόλπαινα, Άγιος Νικήτας, Καλαμίτσι και Τσουκαλάδες ήταν οι σταθμοί της περιοδείας του υποψηφίου δημάρχου κ. Χαράλαμπου Καλού, πριν τις κεντρικές ομιλίες που θα πραγματοποιήσει στις έδρες όλων των πρώην δήμων την προσεχή εβδομάδα.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Οι προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων

Κρίνεται απαραίτητη η συνεχής συνεργασία Δήμου-Κτηνιατρικού κλάδου-Φιλοζωικών φορέων, για την διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της ευζωίας των αδέσποτων. Η πρόταση της «Σύγχρονης Λευκάδας» περιλαμβάνει τα εξής:

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 Κεντρική Πλατεία Λευκάδας ώρα 20:00 Κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Λευκάδας και επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας» κ. Χαράλαμπου Καλού. Προχωράμε τη Λευκάδα μπροστά, στοχεύοντας στο μέλλον! Είναι στο χέρι μας!

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Κερδίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών ο Χαράλαμπος Καλός και η «Σύγχρονη Λευκάδα»

Δεκάδες κάτοικοι των χωριών της νότιας Λευκάδας θέλησαν να σφίξουν το χέρι του Χαράλαμπου Καλού, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν άνθρωπο που αξίζει να εμπιστευτούν για τη σοβαρότητα, τη γνώση και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Χαρακτηριστικά που αποτυπώνονται και στις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας», που αποτελούν προϊόν πολύμηνης εργασίας.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content