Ανακοινώσεις

Ειρήνη Βονιτσάνου στον Prisma 91,6: Είμαστε η μόνη παράταξη που έχει δώσει τόσες πολλές προτάσεις, αναγνωρίζουμε στους άλλους κάποια δικά μας κομμάτια

Συνέντευξη στον Prisma 91.6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη παραχώρησε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα», κ. Ειρήνη Βονιτσάνου.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Αν άλλοι δήμοι τα καταφέρνουν…μπορεί και η Λευκάδα

Η ημερίδα «Σχεδιάζοντας τη Λευκάδα του μέλλοντος», που διοργάνωσε το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα», ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στο νησί μας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Σχεδιάζοντας τη Λευκάδα του μέλλοντος

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» σας προσκαλεί στην πολυθεματική ημερίδα «Σχεδιάζοντας τη Λευκάδα του μέλλοντος», που διοργανώνει το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Λευκάδας. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι θα αναπτύξουν ενδιαφέροντα θέματα ενώ θα παρουσιαστεί μέρος των προτάσεων της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Χαράλαμπος Καλός στον Prisma 91,6: Όπου και να πάω, με όποιους και να μιλήσω μου λένε «εσείς διαφέρετε»

Συνέντευξη στον Prisma 91.6 και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής Κίνησης «Σύγχρονη Λευκάδα», κ. Χαράλαμπος Καλός.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Η «Σύγχρονη Λευκάδα» πρωτοπορεί!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, η ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα», για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας.

Δείτε περισσότερα »
Ανακοινώσεις

Ημερίδα για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στη Λευκάδα

Η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση «Σύγχρονη Λευκάδα» διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, στο νησί της Λευκάδας, την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρα 19:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Λευκάδας.

Δείτε περισσότερα »
Skip to content