Ο Χ. Καλός καλωσορίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς-Λίστα διαθέσιμων καταλυμάτων

Καλωσορίζω στο νησί της Λευκάδας τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν στα σχολεία του δήμου μας αλλά και όσους πρόκειται να προσληφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εκπαιδευτικούς, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

Ο Δήμος Λευκάδας προκειμένου να σας διευκολύνει στην ανεύρεση στέγης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ειδικοτήτων Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν.), συγκέντρωσε έναν μεγάλο αριθμό διαθέσιμων καταλυμάτων στην πόλη και στα χωριά του νησιού, μετά την άμεση ανταπόκριση δεκάδων ιδιοκτητών, τους οποίους και ευχαριστούμε ολόθερμα. Η λίστα δημοσιεύεται στο site του Δήμου Λευκάδας (http://www.lefkada.gov.gr/) και του Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν. (https://eidikotitesionian.blogspot.com/), ενώ θα αποσταλεί στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, στις σχολικές μονάδες και στα ΜΜΕ.

Εύχομαι να έχετε καλή σχολική χρονιά και καλή διαμονή στον όμορφο τόπο μας.

 

Ο Δήμαρχος Λευκάδας

Χαράλαμπος Δ. Καλός

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Λευκάδας είναι από τους λίγους δήμους που εκδήλωσαν έμπρακτο ενδιαφέρον και δημοσιεύει μια εξαιρετικά χρήσιμη λίστα για όσους θα προσληφθούν στα σχολεία της Λευκάδας, καθώς το σημαντικότερο πρόβλημα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα τουριστικά μέρη είναι η εύρεση κατοικίας. 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε τη λίστα κάνοντας κλικ [εδώ]

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email
Αρχείο Δημοσιεύσεων
Skip to content