Θερμά υποδέχονται τον Χαράλαμπο Καλό οι κάτοικοι των χωριών της Λευκάδας

Θερμή ήταν υποδοχή που επιφύλασσαν οι κάτοικοι των Πλατυστόμων στον Χαράλαμπο Καλό την Παρασκευή το βράδυ. Ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ιδιαίτερα για το μείζον ζήτημα των ανεπιτήρητων βοοειδών, καταθέτοντας τις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Πιο πριν ο κ. Καλός βρέθηκε στο Βλυχό όπου συζήτησε με τους κατοίκους για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, παρουσιάζοντας εικόνα εγκατάλειψης. Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» ώστε να δοθεί λύση σε χρόνια προβλήματα και να αναπτυχθεί η περιοχή προς όφελος των κατοίκων.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Καλός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στην λαϊκή αγορά της Λευκάδας. Ο κ. Καλός μετέφερε στους παραγωγούς την πρόταση της «Σύγχρονης Λευκάδας» για δημιουργία στεγαζόμενης λαϊκής αγοράς, που αποτελεί και δικό τους αίτημα.

Στη συνέχεια περιόδευσε στο Νυδρί με πλήθος υποψηφίων δημοτικών συμβουλών, όπου συζήτησε με τους καταστηματάρχες της περιοχής για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email
Αρχείο Δημοσιεύσεων
Skip to content